DESPRE QUATTRO TORRIANI

Înființată în anul 2004, cu sediul la Uricani, județul Hunedoara, Quattro Torriani are ca obiect de activitate comerțul cu amănuntul și cu ridicata a hainelor second-hand, calitatea I, import Germania. Quattro Torriani s-a dezvoltat continuu ajungând astăzi la un număr de 120 angajaţi, datorită creşterii portofoliului de clienţi. Produsele noastre sunt sortate, ambalate şi au cel mai bun raport preţ/calitate.

Obiectivul central al Quattro Torriani este satisfacerea clientului prin îmbunătățirea în permanență a ofertei și a pachetului de servicii care însoțește produsul. În afară de actualitatea modernă și raportul optim preț-calitate al produselor, respectarea și îmbunătățirea continuă a standardelor noastre stricte de calitate reprezintă unele dintre elementele centrale ale filozofiei firmei. 

 

HAINE SECOND-HAND SORTATE ȘI AMBALATE LA CEL MAI BUN RAPORT PREȚ-CALITATE

Societatea se află în dialog direct cu clienţii săi şi se adaptează continuu cerinţelor calitative şi cantitative pentru a avea continuitate pe termen lung.

În afară de actualitatea modernă şi raportul optim preţ-calitate al produselor, respectarea şi îmbunătăţirea continuă a standardelor noastre stricte de calitate reprezintă unele dintre elementele centrale ale filozofiei firmei.

Pentru asigurarea acestor cerinţe, SC Quattro Torriani SRL dispune de un management al calităţii care se remarcă prin experienţă îndelungată precum şi prin Know-how-ul excepţional.

Furnizorii Quattro Torriani sunt companii nemțești de marcă, dar şi parteneri internaţionali din Germania, Austria şi Olanda.

FURNIZORII QT SUNT COMPANII NEMȚEȘTI DE MARCĂ, DAR ȘI PARTENERI INTERNAȚIONALI DIN GERMANIA, AUSTRIA ȘI OLANDA

Portofoliul de produse cuprinde întregul sortiment  de produse textile:

 • Articole de îmbrăcăminte pentru femei
 • Confecții pentru bărbați
 • Articole de îmbrăcăminte pentru copii
 • Lenjerie de corp
 • Îmbrăcăminte sport și funcțională
 • Îmbrăcăminte de muncă și protecție
 • Articole textile de uz casnic
 • Lenjerii de pat
 • Prosoape
 • Halate de baie
 • Puf
 • Lavete industriale

Portofoliul este întregit de articole de mobilier de dimensiuni mici şi de grădină precum şi de genţi.

OBIECTIVELE COMPANIEI

Obiectivul nostru principal este satisfacerea clientului prin îmbunătăţirea constantă a ofertei şi a pachetului de servicii care însoțesc produsul.

Considerăm că una din cheile succesului este relația de colaborare cu clienţii, care implicit contribuie şi la succesul lor.

Avantajele Quattro Torriani sunt datorate relaţiilor cu furnizorii, varietăţii de marfă, şi departamentului de logistică. Astfel putem oferi clienţilor noștri ceea ce doresc, când doresc şi unde doresc. Investim permanent în instruirea personalului pentru atingerea calităţii muncii şi a serviciilor, dar și în îmbunătățirea permanentă a calităţii şi a promptitudinii produselor şi serviciilor noastre.

În spiritul unor relaţii de afaceri durabile şi reciproc avantajoase, dialogul permanent şi deschis cu partenerii, reprezintă axa principală a conduitei în afaceri a SC Quattro Torriani SRL.